Om HOS

Hva er vi og hva gjør vi?

Home Office Services er en tjenesteleverandør til partnere i Craftwill Capital ESG 7.0.
Grunntanken er å gi deg som partner tilgang til tjenester og produkter du kan benytte for å  operere din virksomhet på daglig basis.

Ved å benytte oss av ekspertise innen bedrifts- og strategiske selskapsstrukturer, kan Home Office Services legge til rette for din bedrift, så du kan fokusere på vekst og fremdrift.

HOME OFFICE Services tilbyr deg økonomisk kontroll på den mest effektive måten.
Unlimited Possibilities

Vi fasiliterer for din økonomiske frihet

Med mange kilder til inntekter tilknyttet ditt engasjement i the GATE Index skapes behovet for kontroll og forståelse av hvilke økonomiske forpliktelser og samtidig hvilke økonomiske muligheter som oppstår.
Derfor har vi tilknyttet oss den ekspertisen som trengs i samarbeid med Ernst & Young og andre tunge aktører innen jus, regnskap, fin-tech og corporate finance. Alt for at du som Partner skal være trygg og sikker i et forretnings landskap som er krevende å navigere seg igjennom.

Ditt selskap

Når vi sier ditt selskap, så mener vi faktisk det.
Ditt selskap vil inneha av et lokale, en CEO, en ansatt og en sekretær - dette er dedikerte ressurser til ditt selskap 24/7/365.

0

Dager i året

0

Hele døgnet

Du trenger tilgang

Med tilgang følger Visa og MasterCard, nettsider og tekniske funksjoner som tilgjengeliggjør dine midler basert på dine ønsker og behov.

HOME OFFICE service

Prosessen er enkel

1

Lag Partner konto

2

Ta kontakt for veiledning

3

Motta mailbekreftelse

4

Logg inn til Dashboard